20 Ноември, 2022 11:00 1 193 5

ЦСКА е напът да привлече още един талант на Септември

  • мартин стойчев-
  • цска-
  • септември софия-
  • футбол

От ЦСКА няма да имат проблем да извадят 150 000 евро за правата на един от най-перспективните играчи на своя пост у нас

ЦСКА е напът да привлече още един талант на Септември - 1

ЦСКА е напът да се подсили през зимата с още един талант на Септември. След като малко преди да затвори летния трансферен прозорец “червените” подписаха със Симеон Александров и в него видяха опция за заместник на Георги Йомов, от “Армията” са на път да договорят и Мартин Стойчев, твърди "Мач Телеграф".

Десният бек лекува в момента контузия в рамото, която получи в двубоя с Левски (0:0) преди няколко седмици. Той обаче ще е на линия за началото на зимната подготовка и ще се конкурира за позицията на национала и един от капитаните на гранда Иван Турицов

Интересното е, че 19-годишният футболист, който е роден в Драгоман, попада в плановете на Левски, както и на Локомотив Пловдив. Собственикът на Септември - Румен Чандъров обаче е бил категоричен, че няма да пусне Стойчев без трансферна сума.

От ЦСКА, обаче няма да имат проблем да извадят 150 000 евро за правата на един от най-перспективните играчи на своя пост у нас. В тима на Саша Илич той ще може да развие потенциала си и да направи следващата крачка със сериозен трансфер зад граница.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Милен Петров

    6 0 Отговор
    Напът или на път?!? Тцтцтц......

    Коментиран от #3

  • 3 Левски 1914

    2 8 Отговор

    До коментар #2 от "Милен Петров":

    Ама гледай сега като му пиша , че цска ФАЛИРА и Литекс обединен с Етрополе не е цска ще ме изтрие. Той Бокича много хубаво им го каза.

    Коментиран от #4

  • 4 Хамрун

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    Аз ако получавам толкова много минуси, ще разбера че хората не харестват само един изтъркан коментар.
    Веднага бих се отказал да коментирам

    Коментиран от #5

  • 5 Левски 1914

    1 6 Отговор

    До коментар #4 от "Хамрун":

    Това , че на някой не му отърва е негов проблем. Много бързо забравихте какво стана на 09 09 2016г и как МЕНТЕТО прескочи Б група и как специално за МЕНТЕТО с ТИРЕТО направиха нова лига.