Last news in Fakti

5 Август, 2013 18:27 1 580 0

Владислав Стоянов: Не ни е страх от Партизан!

  • стоянов-
  • партизан-
  • лудогорец
Владислав Стоянов: Не ни е страх от Партизан! - 1
Снимка: БГНЕС
Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов сподели, че той и съотборниците му не се притесняват от Партизан и отиват в Сърбия, за да елиминират "гробарите". Утре от 21:45 часа разградчани гостуват на Иван Иванов и компания в реванша от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Избраниците на Стойчо Стоев постигнаха обрат в първия мач, побеждавайки с 2:1 след голове на Марселиньо и Михаил Александров. Двубоят утре ще бъде предаван директно по ТВ7.
 
"Няма от какво да се притесняваме. В първата среща видяхме, че можем да се справим", сподели Владислав Стоянов на летище "София" на заминаване за Белград.
 
"Ако запазим нашата си игра, можем да продължим напред. Те ще са малко по-спокойни, защото при 1:0 се класират напред, затова трябва задължително да търсим гол”, добави вратарят на Лудогорец. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА