Last news in Fakti

1 Декември, 2022 18:50 2 647 5

„Скалата“ изкупи всички сникърси в хавайски супермаркет, за да изкупи свой детски грях (ВИДЕО)

  • дуейн джонсън скалата-
  • snickers

Легендата на киното и спорта признава, че е откраднал десертче в детските си години

„Скалата“ изкупи всички сникърси в хавайски супермаркет, за да изкупи свой детски грях (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Дуейн Джонсън днес несъмнено е един от най-богатите и известни хора в света, но, както повечето хора, той не се е родил в богато семейство и дори е бил принуден да си изкарва прехраната по съмнителен начин. По тази причина той реши да изкупи един от детските си грехове, като изкупи всички десертчета Snickers от веригата супермаркети в Хаваи 7-Eleven, предаде CBS.

Кечистът разказва, че, когато е бил 14-годишен, е крадял от магазина напът за фитнеса, защото не е можел да си позволи изкушението по онова време.

Същата магазинерка беше там всеки ден, но винаги се обръщаше на другата страна, за да не ѝ се наложи да ме спипа“, споделя „Скалата“ в признанието си.

30 години по-късно той изкупува всички наличности в супермаркета и ги оставя на рафтовете, за да може всеки посетител да си вземе по едно безплатно.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СЕЛЯНИН

    22 21 Отговор
    Не ти прилича, за подобен евтин PR. Има-няма $ 100 . Два пъти си за резил ! Първи път крадеш, втори път с евтини номера.
  • 2 МАЛКА пенсИЯ

    15 8 Отговор
    Сигурно,ЗАТУЙ,СИ СЕ ПОДПИСАЛ,,селянин.НЕ ОБИЖДАМ,ИСТИНСКИТЕ-СЕЛЯНИ.
  • 3 Фанфан

    16 11 Отговор
    Харесвам го този човек...Той трябва да бъде президент на САЩ...Жалко, че не иска да се занимава с политика и отказа да се кандидатира....
  • 4 Маймуняка

    16 4 Отговор
    Добре,че не е краднал тоалетна хартия и олио,та да видите масови кютеци по магазините.
  • 5 Мамул

    6 4 Отговор
    Браво на полинезиеца! Гледам купил е 50 сникърса. Тънканаж ще му излезе рекламата.