4 Октомври, 2022 19:18 6 244 5

„Скалата“ най-накрая си намери партньор за суперсерии във фитнеса (ВИДЕО)

  • фитнес-
  • американски футбол-
  • дуейн джонсън скалата-
  • аарън доналд

Кеч легендата е в компанията на професионалния футболист Аарън Доналд

Дуейн Джонсън отдавна е известен, като един от най-всеотдайните атлети в света на шоубизнеса, но ето, че не е сам в това си начинание. Той сам се похвали, че е намерил съмишленик в лицето на професионалния футболист Аарън Доналд от тима на Лос Анджелис Рамс.

Двамата се впуснаха в тренировка със суперсерии, които са известни с това, че не си дават почивка между упражненията и залагат изключително на динамиката при всяко повторение.

Тренировката им включва дърпане на дъмбели за мускулите на гърба с размяна на ръцете. Те са награбили 45-килограмовите тежести за целта.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смех !

    8 13 Отговор
    Като нямаш акъл,ще вдигаш тежести.Примати.

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Аззз

    7 3 Отговор
    Това не е суперсерия
    Отделно, не го прави съвсем чисто
    Ама това в Скалата, няма да му търсим кусури :D
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бачо Киро

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Смех !":

    Като гледам, за човек без акъл има доста повече в банковата сметка от теб, та не знам на какво се подиграваш. Не е като да лежи по цял ден на дивана като теб.

    Коментиран от #5

  • 5 Коментар

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Бачо Киро":

    От кога размера на банковата сметка определя човешките постижения?!
    Едни от най-видните учени, като Тесла и Айнщайн, не са имали кой знае какви финансови средства, но можеш ли да ги съпоставиш със СкалЪтЪ?!

    Хаха, когато критерият ти за големи постижения в живота, се ограничава до р-ра на банковата сметка, не се учудвай, ако не те възприемат за особено мозъчно активен!