Last news in Fakti

2 Декември, 2022 07:00 1 257 1

Селекционерът на Камерун: Побеждавали сме Бразилия, можем да го направим пак

  • ригоберт сонг-
  • камерун-
  • бразилия-
  • футбол-
  • катар 2022-
  • мондиал 2022

"Неукротимите лъвове" имат само една точка след равенството 3:3 със Сърбия и се нуждаят от успех срещу вече класиралия се тим на Бразилия, за да имат шанс за осминафиналите

Селекционерът на Камерун: Побеждавали сме Бразилия, можем да го направим пак - 1
Снимка:

Селекционерът на камерунския национален отбор Ригоберт Сонг вярва, че тимът е способен да победи Бразилия в петък и да преодолее груповата фаза на Мондиал 2022.

"Неукротимите лъвове" имат само една точка след равенството 3:3 със Сърбия и се нуждаят от успех срещу вече класиралия се тим на Бразилия, за да имат шанс за осминафиналите. Единствената победа на Камерун срещу Бразилия е на Купата на конфедерациите през 2003 година във Франция.

"Камерун е побеждавал Бразилия преди. Така че не е невъзможно да го направим отново", каза Сонг на пресконференцията преди мача.

"Имам голямо уважение към Бразилия, но във футбола се получават изненади, всичко е възможно. И затова съм твърдо убеден, че сме способни да спечелим", каза Сонг.

Камерун не е преодолявал груповата фаза на световни първенства в последните 16 години. Тимът загуби всичките си мачове в групите през 2010 и 2014 година.

"Знаем, че утре не ни чака разходка в парка. Ще бъде много вълнуващ мач. Готови сме за битката. Готови сме да дадем всичко от себе си", коментира още треньорът на камерунците.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор
    БЪРЗА работа СРАМ за МАЙСТОРА