2 Декември, 2022 09:00 824 0

Бразилски клуб се надява ЦСКА да купи Гарсес

  • бруске-
  • цска-
  • маурисио гарсес-
  • футбол

За Бруске сумата е жизненоважна, защото новият спонсор е отказал да преподпише договора си за 2020 г. и клубът има спешна нужда от свежи пари

Бразилски клуб се надява ЦСКА да купи Гарсес - 1
Снимка: БГНЕС

Бразилският втородивизионен клуб Бруске очаква спасителни 600 хил. долара от ЦСКА за Маурисио Гарсес, пише "Мач Телеграф". Това е обявил спортният директор Андре Резини пред местните медии. Крилото е под наем на "Армията" с договор до края на сезона, а в него има клауза за откупуване, която през януари ще бъде 600 хил. долара, а през лятото ще стане 650 хил. долара.

За Бруске сумата е жизненоважна, защото новият спонсор е отказал да преподпише договора си за 2020 г. и клубът има спешна нужда от свежи пари.

Гарсес се представи силно за ЦСКА от началото на сезона, отчитат в Бразилия, където са сигурни, че "червените" ще решат да го откупят. Попитан за ситуацията с нападателя, Андре Резини подчерта важността на евентуална продажба, но обясни, че не е търсен от България до момента.

Предварително е уточнено, че ако се стигне до сделка ЦСКА ще вземе 80% от правата на Гарсес, а 20% ще останат собственост на Бруске. Интересно е да се уточни, че "червените" са имали възможност да го купят директно за 550 хил. долара, но са предпочели първо да го вземат под наем.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА