Last news in Fakti

5 Декември, 2022 08:30 1 024 0

Англия е единственият отбор без картон на Световното първенство

  • англия-
  • мондиал 2022-
  • катар 2022-
  • футбол-
  • картони

На второ място в класирането при най-коректните отбори е Испания с един жълт картон от три мача

 Англия е единственият отбор без картон на Световното първенство - 1
Снимка: БГНЕС

Англия е единственият отбор, който няма нито един картон от началото на Световното първенство. И в четирите си мача до момента - срещу Иран (6:2), САЩ (0:0), Уелс (3:0) и Сенегал (3:0) футболистите на Гарет Саутгейт не получиха официално предупреждение.

На второ място в класирането при най-коректните отбори е Испания с един жълт картон от три мача. С отбелязаните 12 гола англичаните са и най-резултатният тим на първенството.

Впечатление прави и фактът, че всяка от победите им е с разлика от минимум три гола.

На четвъртфиналите Англия ще се изправи срещу световния шампион Франция. Двата отбора никога не са се срещали в елиминациите на голямо първенство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА