5 Декември, 2022 17:45 2 689 0

Тайсън Фюри ще се подложи на операция след побоя над Дерек Чисора

  • тайсън фюри-
  • олександър усик-
  • дерек чисора-
  • бокс-
  • джо джойс

Шампионът нарани китката си в главата на своя опонент

Тайсън Фюри ще се подложи на операция след побоя над Дерек Чисора - 1
Снимка: БГНЕС

Тайсън Фюри призна, че ще се подложи на операция на китката след битката си срещу Дерек Чисора, предаде Daily Mail.

„Циганския крал“ се е наранил от побоя над „Войната“ в рамките на 10-те рунда, в които държеше пълна доминация над своя сънародник.

Съдията се наложи да спре срещата с оглед факта, че Чисора почти не отвръщаше на ударите на Фюри, а изглежда, че по този начин е бил от полза и на самия шампион.

Очаква се носителят на титлата на WBC да прекара около 8 седмици в лечение, след което би могъл да започне подготовка за четвърта защита на трофея.

Припомняме, че той хвърли предизвикателство към Олександър Усик, който изгледа срещата от първия ред на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“. Ако с украинеца обаче не се договорят, Тайсън Фюри каза, че ще даде шанс на Джо Джойс, който също бе край ринга.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА