Last news in Fakti

9 Декември, 2022 16:54 1 227 2

Национали на Камерун и Гана са плащали подкупи за повиквателни в Катар

  • камерун-
  • гана-
  • катар 2022

Местата им изглежда не са били изцяло по вкуса на селекционерите

Национали на Камерун и Гана са плащали подкупи за повиквателни в Катар - 1
Снимка: БГНЕС

Световното първенство в Катар може да се превърне в един от най-скандланите шампионати в историята на част от африканските нации, защото спортният журналист Рамон Молина публично съобщи, че национали на Камерун и Гана са плащали подкупи, за да бъдат повикани в селекциите на страните си.

Оповестено бе името на Абдул Баба Рахман, който е собственост на Челси, но играе под наем в Рединг. Твърди се, че неговото място в селекцията на Гана не е било по вкуса на Джеймс Квеси Апиа.

Останалите футболисти не са известни, но се смята, че едни са си купили игрово време на Мондиала, а други само са успели да си издействат места сред 26-имата.

Наставникът на Камерун - Ригоберт Сонг, подхрани тези слухове с представянето на своята селекция. Той изчете на глас всички имена, но се наложи да срича при част от тях, което подсказва, че те съвсем не са му били толкова познати, колкото би следвало.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не били съвсем познати

    2 1 Отговор
    Банковите преводи не ги ли е преглеждал? Или му се е завил свят от нулите!
  • 2 Демек

    0 0 Отговор
    Плащали са подкупи, за да вземат после подкупи на свой ред