Last news in Fakti

3 Януари, 2023 10:30 1 794 3

Танка Дейвис за обвиненията за домашно насилие: Тя слагаше лай.а на четката ми за зъби

  • джервонта дейвис-
  • домашно насилие-
  • бокс-
  • спорт-
  • ванеса посо

Никога не съм докосвал майката на детето ми, нито на ши..ата ми дъщеря

Танка Дейвис за обвиненията за домашно насилие: Тя слагаше лай.а на четката ми за зъби - 1
Снимка: Instagram

Шампионът в лека категория на WBA Джервонта Дейвис, който бе арестуван миналия вторник по обвинения за домашно насилие, изкара себе си жертва в ситуацията, при която Ванеса Посо – майка на дъщеря му, извика полицията. Двамата не живеят заедно, а впоследствие Посо обяви, че е прибързала с обаждането и не е имало насилие.

„Никога не съм докосвал майката на детето ми, нито на ши..ата ми дъщеря. Луди ли сте? Аз не съм чудовище. Твърде дълго мълчах. Нямам медиен отбор или Пи Ар, добър адвокат или говорител. Нищо такова. Точно затова правя това сега. За да изчистя името си“, обяви Джервонта Дейвис в Инстаграм. Пост, който в последствие бе премахнат.

Публикация, споделена от The Shade Room (@theshaderoom)

Според боксьора, който в събота трябва да защитава титлата си в лека категория срещу Ектор Гарсия, Ванеса Посо се обадила на полицията, защото той отказал да и даде „своя камион“.

„Това момиче слагаше лай.а на четката ми за зъби. Представете си. Лай.а от памперса на дъщеря ми. Не исках да разказвам такива неща, но трябва да изчистя името си“, допълва Танка Дейвис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 това е положението

    4 0 Отговор
    ясно е какво е станало и тук си имаме подобни циркове но само едно не е ясно : как се казва боксьора? дали е танка дейвис или е джервонта дейвис си остава загатка…
  • 2 Студопор

    2 0 Отговор
    Това е като мемето с едни кафеви мечки, дето се ровеха в кофите да търсят храна и бяха разхвърляли всичко. Отдолу пишеше: "Не че нещо, ама да сте видели бели мечки да правят така?"
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.