Last news in Fakti

4 Януари, 2023 12:47 4 438 2

Борис Бекер понесе нов жесток удар

  • борис бекер-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт-
  • би би си-
  • евроспорт

От „Би Би Си“ обаче са категорични, че не могат да използват 55-годишния германец, тъй като до изтичането на присъдата му през 2024 г. той няма право да посещава Англия

Борис Бекер понесе нов жесток удар - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният германски тенисист Борис Бекер излезе от затвора, но получи нов жесток удар. Той беше уволнен от авторитетната британска медия „Би Би Си“, където беше анализатор на тенис турнири.

Бекер ще работи за „Евроспорт“ за предстоящото издание на Australian Open (16-29 януари). От „Би Би Си“ обаче са категорични, че не могат да използват 55-годишния германец, тъй като до изтичането на присъдата му през 2024 г. той няма право да посещава Англия.

Това означава, че Бекер не може да присъства студиото на телевизията и се явява причина британската медия да прекрати договора си с него.

Уволнението от „Би Би Си“ е допълнителен удар по разклатеното финансово състояния на легендарния тенисист. Както е известно, той беше пратен в затвора заради укриване на доходи при обявяването на фалит.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лллллллшш

    2 0 Отговор
    А Борисов кога?
  • 2 Оракула

    1 0 Отговор
    Да играеш на покер и хазартни залагания , водят до точно това място,
    където Борис Бекер се намира сега!
    От много богат... до затворник ,мишок и лъжец!
    А беше невероятен играч, на тенис -корта!