Last news in Fakti

9 Януари, 2023 12:12 1 947 3

Италианска футболистка превзема сърцата на феновете

  • агата чентасо-
  • венеция-
  • женски футбол-
  • фенове-
  • секси-
  • сексапил-
  • футболистка

Агата носи №90 и играе като крило

Италианска футболистка превзема сърцата на феновете - 1

Италианка превзема сърцата на феновете в родината си, а славата ѝ започва да се носи и отвъд Ботуша. Тя се казва Агата Чентасо, играе за Венеция и е достойна конкурентка на Ана Мария Маркович от Грасхопър, която минава за най-красивата футболистка. Сега обаче ценителите са раздвоени, защото брюнетката от Серия Б не отстъпва по нищо, пише telegraph.bg.

Агата носи №90 и играе като крило. Наред с футбола, е почитател на литературата. Обича да цитира Данте Алигиери, което личи и в Инстаграм. Там хубавицата представя себе си с откъс от „Рай“, третата част на „Божествена комедия“ - „Любовта движи слънцето и другите звезди“.

Нейната първа любов е футболът. Запалила се от баща си и двамата си братя, с които ритала в двора.

Футболът е постоянна тема и у дома, тъй като нейният любим мъж също е посветен на играта. Андреа Милиорини е на 34, с 5 години по-голям от Агата, и играе в Лавело в Серия Д. Върхът в кариерата му е участието в Серия Б с екипа на СПАЛ. Той обаче не може да се мери по популярност с Чентасо и има скромните 2000 последователи. Тя пък е с почти 52 000 и със сигурност ще трупа още, след като водещи медии не само в Италия посветиха материали на нея.

Красавицата има и голямо сърце и в пълното си с ангажименти ежедневие намира време и да помага на хората с увреждания, изпълнявайки ролята на социален работник.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соваж бейби

    4 0 Отговор
    Все още има женски черти,от химията която им дават повечето имат визия на третополови след трансформация.И наши момичета има много зле в бокса Стойка ,борба има една още по страшна Станка Златева ...не е за жени такива спортове !
  • 2 Бацо прецедател

    3 0 Отговор
    Таа одоле фърля ка деветнайсе годишен съвецки аскер од тувински происход
  • 3 Брава

    1 1 Отговор
    Ареса ми