Last news in Fakti

29 Януари, 2023 16:01 1 745 4

Бетербиев нокаутира Ярд в страхотна битка на "Уембли" (ВИДЕО)

  • артур бетербиев-
  • антъни ярд-
  • бокс-
  • мач-
  • прекратен

Срещата приключи в осмия рунд

Бетербиев нокаутира Ярд в страхотна битка на "Уембли" (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Шампионът на WBC, IBF и WBO в полутежка категория (до 79,4 кг) Артур Бетербиев (18-0, 18 КО) се срещна с британеца Антъни Ярд (23-2, 22 КО).

Битката приключи в осмия рунд, след като Артур успя да прати Ярд в тежък нокдаун на галавечер на стадион "Уембли", предава sportal.bg.

Ярд намери сили в себе си, за да се изправи, но не изглеждаше добре. Той реши да продължи боя, но Бетербиев му се нахвърли с няколко тежки крошета, след което хората от ъгъла на Ярд спряха битката. Така Бетербиев спечели с технически нокаут.

Двубоят между двамата беше изключително интересен. Ярд определено затрудни Бетербиев, който в нито един момент не загуби хладнокръвие. С течение на битката Артур влезе в ритъм и обработваше тялото на Ярд. Антъни не му оставаше длъжен и се отчете с няколко тежки удара.

Бетербиев намери дистанцията на съперника. Ясно беше, че всичко може да се реши с един удар. И от двете страни имаше силни попадение, което доведе до аркади. Аркадата на Бетербиев бе по-лоша, защото беше под веждата, докато тази на Ярд беше под окото.

В 8-мия рунд Бетербиев вкара тежък десен на Ярд, с което го разклати. С тежък десен удар Бетербиев прати Ярд в нокдаун. Съдията започна да брои, но Ярд се изправи, за да продължи срещата, но веднага пое нова тежка комбинация удари от Артур.
Секунди по-късно хората от щаба на Ярд се намесиха и прекратиха мача.

За Артур Бетербиев тази победа беше 19-а от 19 битки в професионалната му кариера. Всяка една от тези 19 битки приключва с нокаут. Антъни Ярд от своя страна претърпя трета загуба в 26 битки.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    19 0 Отговор
    Разбрах ме,че набития е британец.Да бяхте ни информирали откъде е биячът.Да не е агент на Путин,че се страхувате?
  • 2 Не гледащ бокс

    13 2 Отговор
    Тоя Бетер биев,явно се е е родил с името си...ЯКО БИЕ и дано след този нокаут над Ярд не го е пратил на два ЯРДА под земята :)))
  • 3 Бетербиев

    10 0 Отговор
    е/според гуглето/ руско-канадски професионалист,роден в Хасавюрт,Чечня..

    Коментиран от #4

  • 4 Сандо

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Бетербиев":

    Ами да го напишат журналиста, нито е страшно, нито е срамно.Ама тя всичката им работа е една такава....