Last news in Fakti

11 Септември, 2013 10:23 993 1

Любо Пенев: Ютията отдавна е вдигната

  • малта-
  • ютия

На 11 октомври „трикольорите“ ни гостуват на Армения

Любо Пенев: Ютията отдавна е вдигната - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на националния ни отбор по футбол Любослав Пенев не остана доволен от играта на България срещу Малта, но заяви, че най-важни са спечелените три точки. „Лъвовете“ ни биха трудно с 2:1 като гости и запазиха шансовете си за класиране на бараж за Мондиал 2014.

„Не мога да кажа, че сме играли различно в различните периоди от мача, но след втория гол някои хора решиха, че мачът е свършил. Но мачът се играе 90 минути и Малта днес ни го показа. Трябва да си вземем поука, а също така и да си вкарваме положенията“, заяви Любо Пенев.

„Целта все пак е постигната – три точки. Беше важно да си тръгнем като победители от това гостуване. Ютията отдавна е вдигната. Ние сме много високо вече“, добави още треньорът на „лъвовете“.

След тази победа България си върна второто място и събра актив от 13 точки. На 11 октомври „трикольорите“ ни гостуват на Армения, а четири дни по късно закриват квалификационния цикъл в група „B“ с домакинство на Чехия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 galaxy

    0 0 Отговор
    Успех Пена!!!