Last news in Fakti

16 Септември, 2013 21:27 1 997 0

Ясни са часовете на последните срещи на „лъвовете”

  • мондиал 2014-
  • българия-
  • часове-
  • чехия-
  • армения

В последните две срещи „лъвовете” ни играят с Армения и Чехия в търсене на задължителни 6 точки

Ясни са часовете на последните срещи на „лъвовете” - 1
Снимка: БГНЕС

Станаха ясни началните часове на квалификационните мачове на България за Мондиал 2014, който ще се проведе в Бразилия. В последните две срещи „лъвовете” ни играят с Армения и Чехия в търсене на задължителни 6 точки.

На 11 октомври възпитаниците на Любослав Пенев гостуват на Армения в Ереван, а срещата ще започне в 18:00 часа българско време.

На 15 октомври в София България приема Чехия, а срещата ще е с начален час 21:45. Късният час е определен от ФИФА, защото по регламент мачът трябва да е по едно и също време с Дания – Малта, който също се смята за ключов относно крайното класиране в нашата група „B”.

Италия вече си осигури място на Световното първенство. България е на втора позиция с 13 точки, а Дания е с точка по-малко. Четвърти са чехите с 9 точки, следвани от Армения също с 9. Малта е на последната шеста позиция с 3.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА