27 Март, 2023 14:50 6 257 4

"Лудия" Макс със сензационно изказване?

  • макс верстапен-
  • формула 1

Верстапен се държи като спортен маниак

"Лудия" Макс със сензационно изказване? - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Макс Верстапен е шампион от последните два сезона на Формула 1. През миналата година той ликува в шампионата убедително.

Настоящият сезон тръгна с победа за Макс в Гран При на Бахрейн. В Саудитска Арабия "Лудия" Макс тръгна 15-и, но съумя да стигне до втората позиция и е лидер във временното класиране на Ф1.

Макс Верстапен има много силен болид. Сътрудничеството между "Ред Бул" и нидерландеца изглежда ще доведе до трета поредна титла за Макс и "биковете".

Макар да е още рано за генерални прогнози във Ф1, Макс Верстапен се явява топ фаворит за първото място в генералното класиране за кампанията.

Той обаче е невероятен максималист в изискванията си в спорта.

"Трябва да сме сигурни, че ще бъдем постоянни и че имаме надежден болид. Не може да говорим само за темпото на колата. Явно има нещо, което не е съвсем наред и ако не изчистим неточността, ще имаме проблеми през сезона. Имах затруднения в Бахрейн, а проблемът в квалификацията в Саудитска Арабия беше явен. Мога да се боря за световната титла във Ф1 и при такива обстоятелства, но те трябва да са извънредни, а не постоянни".

Макс изглежда ще се бори за титлата този сезон със съотборника си Чеко Перес. Не се вижда как "биковете" биха изпуснали титлата при пилотите, а и при конструкторите във Формула 1.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глоги

    0 1 Отговор
    Сътрудничеството между "Ред Бул" и нидерландецА
  • 2 Някой

    1 3 Отговор
    Най - добрия пилот. Може би и за всички времена.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Иванчо 11

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Някой":

    "Най-добрия пилот"...!?
    Смях в залата...!