Last news in Fakti

12 Април, 2023 08:58 1 260 2

Григор Димитров срещу Лехечка днес

  • григор димитров

Мачът се очаква да започне между 14:00 и 15:00 часа

Григор Димитров срещу Лехечка днес - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Григор Димитров ще изиграе втория си мач от Мастърс турнира в Монте Карло днес. Срещата срещу Иржи Лехечка (Чехия) е втора в програмата на "Корта на Принцовете" и ще започне веднага след края на двубоя между Александър Зверев и Роберто Баутиста Агут, който е с начален час 12:00 българско време. Водещият ни тенисист и Лехечка имат два мача на ниво АТП помежду си, като общият баланс е 1:1. Иржи е 42-и в ранглистата на АТП.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 на село

    1 0 Отговор
    Лехечка клечка печка мечка
  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 0 Отговор
    Вероятно ще спачели,Григор Димитров.Обикновенно процента на грешки при мои предвиждания е около 30%,само затова пиша това !Още преди да започне му предрекох първите 2 кръга да ги премине.4-ия кръг с Фриц.......