Last news in Fakti

20 Април, 2023 06:15 1 214 0

Треньорът на Бенфика: От 14 мача загубихме само един, но това бе фатално

  • бенфика-
  • роджер шмит-
  • футбол-
  • шампионска лига-
  • интер

За съжаление, това се случи в първия сблъсък в Лисабон, който бе толкова важен

 Треньорът на Бенфика: От 14 мача загубихме само един, но това бе фатално - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Бенфика Роджер Шмит прие философски отпадането на тима му на 1/4-финала в Шампионската лига. "Лисабонските орли" се добраха до бойко 3:3 в реванша с Интер на "Сан Сиро", но загубата в първия двубой на "Луш" (0:2) се оказа фатална, макар да бе единственото поражение на тима от началото на турнира.

"Играхме фантастичен футбол в този турнир и от 14 мача загубихме само един. За съжаление, това се случи в първия сблъсък в Лисабон, който бе толкова важен. Тогава не играхме с нужното внимание и интензитет. Въпреки това ми хареса какво видях днес. Отборът вярваше до последно и не се отказа, дори и когато губеше с 1:3", заяви Шмит.

"Имахме шанс за обрат, но проблемът бе, че Интер отбеляза с първата си атака. Дори и след това продължихме да вярваме, че е обратът е възможен. Видях как отборът не спря да се бори, стоеше добре в дуелите, печелеше много топки и не спря да пресира. Нямам за какво да виня играчите си. Представихме Бенфика много добре днес, а и в целия турнир", смята специалистът.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА