Last news in Fakti

22 Април, 2023 18:14 2 848 2

Предлагат 25 милиона евро чиста заплата на ветеран

  • лука модрич

И преди, и сега - Модрич е топ класа в спорта

Предлагат 25 милиона евро чиста заплата на ветеран - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

37-годишният Лука Модрич продължава да е двигател на националния отбор на Хърватия и на клубния гранд Реал Мадрид. Балканците станаха трети на последния Мондиал, а Реал М е сред полуфиналистите на ШЛ и тази кампания.

Лука пък сякаш разполага с машина на времето и от 20-ина години е на топ ниво на футболния терен. Договорът на Модрич с "белия балет" изтича в края на кампанията. Счита се, че Маестрото иска да преподпише с Реал М. Според информация на АС, тим от Саудитска Арабия обаче предлага по 25 милиона заплата на Лука Модрич за футболен сезон, за период от 2 кампании.

Така Модрич може да прибере 50 милиона евро в следващите 2 сезона. Естествено има и вариант да остане в Реал Мадрид, където заформя все по-добро разбирателство с 20-годишния Едуардо Камавинга.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сменям си ник-а

    1 0 Отговор
    Шести енергоблок на българската атомна електроцентрала (АЕЦ) "Козлодуй" беше ремонтиран и пуснат в експлоатация.

    „Шести енергоблок на атомната електроцентрала в 10:02 ч. на 22 април беше включен към националната електрическа система, след като бяха извършени необходимите работи за отстраняване на изтичане на топлоносител във веригата на парогенератора“
  • 2 ХанкоБрат

    2 0 Отговор
    После се чудете защо няма кой да ви лекува и няма болници и персонал.Като се разболеете особено футболните фенове моля ви се ходете при ритни топковците да ви лекуватТия и 2 лева заплата не заслужават те му дават 25 млиона.