Last news in Fakti

26 Април, 2023 15:01 1 796 2

"Казаха ми, че съм слаб физически и няма да ме вземат! Много е болезнено, но..."

  • жирона-
  • валентин кастеянос-
  • реал мадрид

От отхвърлен на юношески проби, до шокирал 4 пъти в един мач Реал Мадрид

"Казаха ми, че съм слаб физически и няма да ме вземат! Много е болезнено, но..." - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

"Казаха ми, че съм слаб физически и няма да ме вземат. Много е болезнено за едно момче да чуе подобни думи", сподели Валентин Кастеянос.

Той говори за периода, когато е едва 14-годишен и иска да пробие в школата на известен аржентински футболен гранд. Младокът не съумява да впечатли и скаути на по-скромен тим в Аржентина.

Причината е, че той иска да се подвизава като централен нападател, а физическите му данни тогава определено не са били мощни.

Сега вече 24-годишният професионален футболист се подвизава в Жирона под наем от Ню Йорк Сити.

Преди броени часове, острието реализира 4 гола за Жирона срещу Реал Мадрид в мач от испанското първенство и логично Кастеянос и компания ликуваха с трите точки.

"След неуспешните проби, се върнах в родния ми град и веднага отидох да тренирам", споделя Валентин Кастеянос, който сега е висок 178 см и има доста стабилна физика за футболист.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬🇪🇺💯

    4 0 Отговор
    Футболът е 1% талант и 99% работа, за разлика от музиката, The Doors и Jim Morrison 99% талант и 1% късмет❗️

  • 2 Вале

    1 0 Отговор
    Важно е котката да лови мишки, килата и височината са допълнение.Меси, Стоичков, Марадона...