Last news in Fakti

28 Април, 2023 14:49 1 555 2

Кюстендилеца с любопитни думи за Джеферсон

  • цска

Джеферсон май не е голям любимец на много от феновете на ЦСКА

Кюстендилеца с любопитни думи за Джеферсон - 1
Снимка: БГНЕС

Един от тарторите на Сектор "Г" Иван Велчев – Кюстендилеца зададе въпрос на ръководството на ЦСКА чрез поста във Фейсбук, с който бе оповестен новия договор на Амос Юга. Под публикацията Велчев остави следния коментар.

"А легендата ни Джеферсон има ли доживотен договор, да не се притеснявам?".

Не малко от феновете на ЦСКА не са големи оптимисти относно интензитета в играта на Джеферсон и скоростта в изявите на Юга. Иначе "армейците" са лидери във временното класиране на ефбет Лига и очакват с отлично настроение дербито с Лудогорец, тази неделя. Трибуните "А", "В" и "Г" на "Армията" ще са препълнени за срещата.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха да

    3 3 Отговор
    Джеферсон е ,,легенда ,, по- слаб е от Бисер Иванов легендата! Юга е доста здрав физически но е бавен ,като пътнически влак. В неделния мач прави завъртане и е сряда. А мено Кох си е дупка!
  • 2 Шмъркан

    3 2 Отговор
    Защо на нарк.мани и ,,кюстендилски сливки,, им давате трибуна