Last news in Fakti

8 Май, 2023 22:48 1 650 7

ЦСКА мина безпроблемно през празния стадион във Враца

  • футбол-
  • лудогорец-
  • цска

"Армейците" скъсиха дистанцията с Лудогорец

ЦСКА мина безпроблемно през празния стадион във Враца - 1


ЦСКА победи Ботев Враца с 5:1 на празния заради наказание стадион "Българска Армия" в мач от 30-я кръг на efbet Лига.

В първите минути ЦСКА наложи натиск и бе близо до гол. Дюкенс Назон стреля от малък ъгъл, но не улучи вратата, пазена от Краси Костов.

След точно четвърт час ЦСКА поведе с 1:0. Иван Турицов бе точен от дузпа, след като минута преди изпълнението му Маурисио Гарсес бе съборен на скорост от Диего Фераресо в наказателното поле.

Няколко минути трябваха на ЦСКА да вкара втори гол. Назон разви бърза контра и намери Хайнц в наказателното, норвежецът от своя страна намери сънародника си Линдсет, който стреля от въздуха, но Костов изби в гредата. Назон обаче притича и на празна врата довкара топката за 2:0.

В 27-ата минута Переа стреля много опасно от пряк свободен удар, но Евтимов се намеси, а и гредата помогна на стража на "червените". В края на полувремето Хайнц сам изгради атака, тръгвайки от центъра и преодолявайки близо 25 метра с топката. Ударът му обаче бе в центъра на вратата и не затрудни много Костов.

В началото на втората част ЦСКА пропусна още един шанс. Назон се завъртя добре в наказателното поле и стреля в долния ляв ъгъл, но Костов показа рефлекс.

В 52-ата минута ЦСКА направи резултата 3:0. Мено Кох изскочи пред персоналния си пазач Луиз Фелипе на първа греда и добре насочи в обратния ъгъл.

Секунди след третото попадение "червените" вкараха и четвърто. Фелипе сбърка тежко и от това се възползва Гарсес. Бразилецът стреля в тялото на Костов, останал сам срещу него, но в близост дебнеше Назон, който с шпагат вкара четвърти гол за столичния гранд.

Ботев Враца върна едно попадение - гостите отнеха топката от своя съперник и бързо се организираха в предни позиции, където бе намерен Браян Мендоса, който излъга Вион и намери далечния ъгъл на Евтимов за 4:1.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цска

    5 1 Отговор
    Браво но Футболен Мач Без Публика не Върви
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Левски 1914

    1 10 Отговор
    След точно 4 месеца се навършват 7 години от както цска го няма ФАЛИРА !

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бай Ганьо

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Левски 1914":

    Браво!!!!!!!. Не пропускаш да прочетеш нито една статия за любимият ти клуб!
    А За Лесния /както казва един колега/ има доста новини от Пловдив .
    Поинтересувай се малко.
  • 7 Аномен

    0 0 Отговор
    Всеки може от дузпа за мен това не е редовен гол