Last news in Fakti

10 Май, 2023 16:48 1 553 5

Везенков на милиметри от НБА

  • нба-
  • везенков-
  • баскетбол

Сашо и Олимпиакос влязоха в Топ 4 на Евролигата, Сакраменто със суперлативи за сънародника ни

Везенков на милиметри от НБА - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Треньорът на Сакраменто Кингс Майк Браун изгледа на живо победата на Олимпиакос над Фенербахче с 84:72. Специалистът беше в залата заради Александър Везенков.

Мачът се игра в Пирея и Везенков и компания се класираха за Финалната четворка на Евролигата. Серията между грандовете завърши при резултат 3-2 победи за Сашо и компания.

"В началото на срещата играчите на Фенербахче бяха отделили специално внимание на защитата си срещу Везенков. Той има добра стрелба от тройката. Бърз е. Отличен борец е. Има твърд характер на паркета. Проявяваме голям интерес към него", сподели Браун.

Той допълни, че стилът на игра на Сакраменто и качествата на Везенков си пасват. Не е изключено Сашо от следващия сезон да играе в НБА.

Сакраменто тази кампания влезе в Топ 16 на най-успешните тимове в НБА, но загуби в интересна серия с 3-4 победи от Голдън Стейт Уориърс. Сашо реализира 17 точки вчера.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 тренер

    2 5 Отговор
    Не му трябва да се бута между негpата там, ще изпита целия расизъм срещу белите на гърба си! Както са казали хората "по-добре пръв на село отколкото последен в града", демек добре си му е сега в Гърция и Европа.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 🍿🦖🍿🦖🍿🦖

    1 0 Отговор
    Въпросът е дали Олимпиакос са съгласни да се разделят със играч като Везенков?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.