Last news in Fakti

14 Май, 2023 18:17 1 093 3

Казийски ще се завърне ли в националния отбор?

  • казийски-
  • матей казийски-
  • пламен константинов-
  • волейбол-
  • национален тим

Ако прецени, е добре дошъл, каза Пламен Константинов

Казийски ще се завърне ли в националния отбор? - 1
Снимка: Факти.бг/Архив

Завръщането на Матей Казийски в националния отбор би дало импулс за развитието на волейбола у нас. Тoва заяви пред bTV селекционерът Пламен Константинов. Според него обаче това не може да поражда свръхочаквания за успехи.

"Дайте да оставим Матей Казийски на спокойствие. Има човекът да си изиграе финал в Италия. Ако прецени, е добре дошъл. Не е въпросът, че Матей ще дойде и ще бием всички наред. Не е там ключът. Матей може да е импулс за всички млади състезатели, въобще за волейбола ни, който е в застой в последните години", добави той.

"Но да не го вкарваме и него във филма, че едва ли не идва и ставаме европейски шампиони, отиваме на Олимпиада и пребиваме всички. Нека не го товарим с нереалистични очаквания. Стига с тази дъвка", заяви Константинов при завръщането си на родна земя, след като изведе Локомотив (Новосибирск) до бронза в Русия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма място

    1 0 Отговор
    Аре стига сте го молели Големи кандарми голямо нещо Този човек няма място на сила в националния отбор
  • 2 Гост

    0 0 Отговор
    Със стари к….и, нов бар…, не става! Аре бегай, мина ти времето! Кво ти праят густото, не знам! Оут…, аман, на пори ли закъса!
  • 3 Едно 3 място.

    0 0 Отговор
    Като в стар бардак се изредиха отново някой "треньори", начело с този. Какво постигна в националния отбор??? Нищо, имаме само бронз от преди 20г. и това е всичко.