Last news in Fakti

26 Май, 2023 09:53 1 172 2

Капитанът на Лудогорец виси за сблъсък с ЦСКА 1948

  • кирил десподов-
  • цска 1948-
  • лудогорец-
  • футбол

Точките от него са важни и за двата отбора

Капитанът на Лудогорец виси за сблъсък с ЦСКА 1948 - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов виси за неделния сблъсък с ФК ЦСКА 1948 за първенството. Точките от него са важни и за двата отбора. Орлите имат само 1 пункт аванс пред преследвача ЦСКА в битката за титлата. Столичният тим пък е трети, но е гонен от Левски. Както е известно, третата позиция ще праща директно в Лигата на конференциите, а четвъртият ще отиде на бараж, твърди "Тема Спорт" .

Десподов бе заменен в 71-ата минута на финала от Матиас Тисера. Той напусна с травма, като днес ще стане ясно колко е сериозна. Ивайло Петев обаче разполага с широк избор от играчи за фланга. Интересното е, че в сряда той пусна Бърнард Текпетей като бек, а заби Пипа на пейката. Предстои да видим дали треньорът ще прибегне до същия ход и в неделя.

Педро Нареси пък ще трябва да бъде много внимателен. Халфът си заработи осми жълт картон и при следващ, първенството за него ще приключи, защото ще бъде наказан за 2 мача.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алоооу Ковачев

    1 0 Отговор
    Цска - София. Защо забравяш цялото име на ментето.
  • 2 Хамрун Вадуцки

    0 0 Отговор
    Забравяте, че числото отива в Лигата на Конференциите , и ако лудите станат шампиони. Като финалист за купата, спечелена от шампион.