28 Май, 2023 17:01 2 289 5

Страшна трагедия с 19-годишен бейзболист

  • спорт

Младежът затиснат фатално от резервна скамейка

Страшна трагедия с 19-годишен бейзболист - 1
Снимка: БГНЕС

19-годишен спортист загина при жесток инцидент, в който беше затиснат от резервната скамейка на стадион в американския град Харисбърг (щат Пенсилвания). Жертвата е Анхел Меркадо-Окасио – бейзболист на колежа "Сентрал Пен".

Играчите от тима направили самоделна резервна скамейка, но градските власти наредили тя да бъде демонтирана, тъй като не отговаря на изискванията за сигурност. Меркадо-Окасио и още един негов съотборник доброволно се съгласили да я разрушат.

По време на работата конструкцията паднала върху 19-годишния младеж, нанесла му тежка черепно-мозъчна травма и го затиснала. Анхел Меркадо-Окасио е откаран в болница, където починал на следващия ден, предава БЛИЦ.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИВАН

    13 0 Отговор
    Веднага да се направи в софия паметник-мемориал на затиснатите от резервни скамейки герои на труда и спорта и на тези които ни информират

    Коментиран от #5

  • 2 Сталин

    5 1 Отговор
    Американски неволи,щом е бейзболист,не е голяма загуба,там всеки втори е бейзболист
  • 3 Страшна не,ами..

    9 0 Отговор
    Отивам да зема едно валидолче..
  • 4 до сайта факти

    9 0 Отговор
    ало, списвачите. когато тръгвате да преписвате дадена статия, първо помислете, доколкото ви е възможно, дали би била интересна на българските ви читатели и тогава я качвайте. Може ли някой от вас да ми обясни, преди да сте ми изтрили поста, кое аджеба ви накара да си мислите, че смъртта ня някакъв американски младеж в щатите ще заинтересува българите. аз съм убеден, че в америка не им е направило впечатление, а камо ли тука.
  • 5 Друг някой

    0 5 Отговор

    До коментар #1 от "ИВАН":

    Мавзолеите на фалшивите герои събаряме.
    Споко. Няма да влезеш в Историята и ти.