30 Май, 2023 08:00 1 280 2

Жозе Моуриньо: Само велики клубове могат да стигнат два пъти поред до финала за трофей в Европа

  • жозе моуриньо-
  • рома-
  • футбол-
  • фенове-
  • финал

Не съм достатъчно възрастен, за да приключа сега, има още много време да ме гледате

Жозе Моуриньо: Само велики клубове могат да стигнат два пъти поред до финала за трофей в Европа - 1


Старши треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, сподели мнението си за предстоящия финал в Лига Европа, в който римляните ще се борят за трофея с испанския Севиля. “Специалният ” сподели, че не вярва в някаква специална формула за успеха, като подчерта, че неговите футболисти в момента правят история.

„Рим е футболен град, тук изпитваш чувство за принадлежност към нещо велико. Не мисля за случилото се преди, миналото си е минало. Моята философия и моята тайна е да гледам в бъдещето. Хората вероятно ме смятат за по-възрастен, отколкото съм в действителност, защото съм във футбола от дълго време, а също и заради побелялата ми коса. Но не съм достатъчно възрастен, за да приключа сега, има още много време да ме гледате. Не мисля, че има някакви специални тайни за успеха. Във футбола, както във всичко останало, човешките отношения са най-важни. Казвам същото и на моите играчи - винаги трябва да давате всичко без остатък. Поради тази причина феновете на Рома ни уважават и ни подкрепят много. Работим усилено всеки ден, за да пишем история. Само велики клубове могат да стигнат два пъти поред до финала за трофей в Европа, а дори и те рядко успяват...”, каза Моуриньо, цитиран от Sky Sport Italia.

Финалът на Лига Европа между отборите на Рома и Севиля е в Будапеща, Унгария и е в утрешния 31 май (сряда) от 22:00 българско време.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Какъв е тоя финал?

    1 3 Отговор
    Финал на отпадналите и неучастващи в шампионска лига.Такива финали не са финали.

    Коментиран от #2

  • 2 Факт

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Какъв е тоя финал?":

    Ако тия финали не съществуваха, тогава купи щяха да печелят само 3-4 отбора.