Last news in Fakti

15 Юни, 2023 15:33 1 269 0

Аржентинец поема Берое

  • ернан банато-
  • треньор-
  • аржентинец-
  • футбол

Берое е без старши треньор след напускането на Николай Киров в началото на месеца, а Иван Желев и Веселин Пенев водиха временно тима в баража за оставане в efbet Лига срещу Спортист Своге на 9 юни, спечелен с 1:0

Аржентинец поема Берое - 1

Южноамерикански специалист ще води Берое през следващия сезон, съобщи за БТА източник от футболния клуб. Новият собственик на старозагорци Ернан Банато, който вчера (14.06) придоби 100 процента от акциите на отбора с фирмата си CRD Sport, е постигнал договорка с арженитнски наставник, който ще поеме състава.

Берое е без старши треньор след напускането на Николай Киров в началото на месеца, а Иван Желев и Веселин Пенев водиха временно тима в баража за оставане в efbet Лига срещу Спортист Своге на 9 юни, спечелен с 1:0.

Старозагорци започват лятна подготовка на 19 юни, но голяма част от футболистите, които играха за "зелено-белите" през последния сезон, са изтичащи договори и няма яснота на кои от тях евентуално ще бъдат предложени нови контракти и колко ще решат да останат.

Очакванията са към Берое да се присъединят доста чуждестранни играчи, основно от Южна Америка, които са играли в по-долните дивизии на местните първенства.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА