Last news in Fakti

17 Октомври, 2013 10:56 1 381 0

Камата получил 150 хиляди тона дървесина без конкурс

  • христо стоичков-
  • скандал-
  • конкурс-
  • камата-
  • красимир дачев-
  • емил димитров

Депутатът Емил Димитров категорично отхвърли обвиненията

Камата получил 150 хиляди тона дървесина без конкурс - 1
Снимка: БГНЕС

Бизнесменът и собственик на няколко фабрики Красимир Дачев изненадващо осветли схема за облагодетелстване в сектора с дървесина. В разговор за това как се прави бизнес в България и как икономиката ще издържи на увеличаващите се социални обещания на управляващите в студиото на „Тази сутрин” по bTV Дачев съобщи за конкурс от миналата година, който е бил предсрочно спрян, за да получи Христо Стоичков 150 хиляди тона дървесина.

Бизнесменът заяви, че в търга са участвали всички компании в сектори – малки и големи. „И изведнъж 10 дни преди сделката казват, че тя е приключена. Сега разбираме, че тоновете дървесина са дадени на Христо Стоичков от депутата Емил Димитров”, заяви Дачев. Ролята на Димитров, депутат от ГЕРБ тогава, а сега съосновател на партия „БАСТА”, заедно с екс-земеделския министър Мирослав Найденов, не е фигурирала официално никъде.

Депутатът Емил Димитров, който се включи по телефона в разговора, категорично отхвърли обвиненията и нарече Красимир Дачев „отявлен лъжец”.

„Христо Стоичков не участва в никакви фирми. Нека даде документи коя е фирмата и този път ще се видим в съда. Не може в национален ефир да хвърляш такива обвинения”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА