Last news in Fakti

18 Октомври, 2013 10:21 7 379 2

Камата: Срещал съм дърводелци, но с дърва не съм се занимавал

  • христо стоичков-
  • камата-
  • емил димитров-
  • дървесина-
  • дърводелци

Емил Димитров също отрече обвиненията

Камата: Срещал съм дърводелци, но с дърва не съм се занимавал - 1
Снимка: БГНЕС

„Въпросният господин иска да стане известен със своята безизвестност. Не го познавам. Христо Стоичков никога не се е занимавал с дърва. С дърводелци – да! През годините съм срещал много дърводелци на терена, но с дърводобив не съм се занимавал“, заяви Христо Стоичков в предаването „Тази сутрин“ по bTV в отговор на нападките на Красимир Дачев. Бизнесменът и собственик на няколко фабрики заяви вчера, че Камата е получил 150 хиляди тона дървесина без конкурс.

„Имам няколко фирми, но никога не съм се занимавал с подобен род търговия. Същото важи за моите роднини – едва ли някой ще направи подобно нещо, без да ме информира“, заяви легендарният играч на ЦСКА и Барселона.

Бившият заместник-председател на Комисията по земеделието и горите в кабинета „Борисов“ Емил Димитров също бе обвинен, че е помогнал на Стоичков да спечели конкурса и да „усвои“ незаконно тоновете дървесина.

„Искам да разясня какво представляват 150 хиляди тона дървесина. Един ТИР товари 25 тона максимум – това са 6000 ТИР-а, които, наредени в права линия, правят 180 километра. Това означава редица оттук до Кулата“, заяви Димитров, който отсече, че продукцията не е била реализирана и под формата на дългосрочен договор. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Огнян Соколов

    1 1 Отговор
    Да, бе! Не бил! На Емо-Фаса тъпата подлога!
  • 2 PROFESIONALISTA

    0 0 Отговор
    Абе всичкото хубаво, решили са да пуснат слух, да прокарат някакъв тъпизъм сред масите за истина, ама защо трябваше точно Стоичков да замесват??? Пълни тъпанари с неясна цел и възможности...То че има далавери, и ще има винаги е ясно- нали така се издържат всички , които са на власт, и така трупат авоари за следващите избори. Защо някой мисли, че може да промени това???