20 Октомври, 2013 11:30 911 0

Хендри: Рони дава нещо различно на снукъра

  • рони-
  • хендри-
  • роботи

Всички останали играчи изглеждат като роботи

Хендри: Рони дава нещо различно на снукъра - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Седемкратният световен шампион в снукъра Стивън Хендри заяви пред медиите, че според него Рони О'Съливан е единственият състезател, който знае как се прави шоу и който "дава нещо различно" на публиката в мачовете си.

Шотландецът допълни, че Ракетата прави така, че съперниците му да изглеждат като роботи.

Според Хендри именно тази харизма на Рони е най-сериозният проблем пред шефа на Световния снукър Бари Хърн. Припомняме, че въпреки едногодишното си отсъствие О'Съливан се завърна около зеленото сукно през пролетта и спечели петата си световна титла.

Липсата на игровата практика по никакъв начин не попречи на англичанина да засенчи тотално опонентите си в "Крусибъл".

"Големият интрес към турнирите, особено в Обединеното кралство, се получава, когато Рони играе, каза 44-годишният Хендри. - Той е действащ световен шампион и вече има пет титли от Шефилд. Тъй като е специфичен характер и е различен, той прави всички останали да изглеждат като роботи. Рони дава на хората нещо различно. На масата няма друг състезател, който да е от лигата на О'Съливан. Мислите ли, че другите ще се държат или ще говорят по някакъв скандален начин само за да привличат вниманието? Повечето не биха го направили.

Не мисля, че на някого му пука точно за това. Просто Рони се отегчава, а другите си стоят на спокойствие и водят тих живот. Мисля, че всъщност това е проблем за Бари Хърн. Получава се така, че хората се интересуват далеч повече от това какво казва Рони в Twitter, отколкото какво се случва по турнирите", коментира още бившият номер 1 в света.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА