Last news in Fakti

22 Октомври, 2013 14:46 724 0

ФА обвини Специалния в непристойно поведение

  • жозе моуриньо-
  • фа-
  • обвинение-
  • челси-
  • кардиф-
  • непристойно

Португалецът бе изгонен 20 минути преди края на срещата заради възражението си

ФА обвини Специалния в непристойно поведение - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

Треньорът на лондонския Челси Жозе Моуриньо е бил обвинен в непристойно поведение от Футболната асоциация на Англия за реакцията си по време на срещата между неговия тим и Кардиф от последния кръг на Висшата лига.

Португалецът бе изгонен 20 минути преди края на срещата заради възражението си от бавенето на играта от страна на гостуващия тим. „Сините“ победиха с 4:1 и се изкачиха на втора позиция във временното класиране.

„Не знам защо реферът не ми позволи да си върша работата. Не беше забавно да гледам мача с феновете. Разочарован съм, че ми бе отнето правото да комуникирам с играчите“, заяви Моуриньо, цитиран от Би Би Си.

„Ако си бях купил билет за мача, щях да съм недоволен от факта, че гостуващият тим бави играта при всяка възможност. Всеки път, когато Кардиф трябваше да връща топката в игра, им отнемаше средно по 21.5 секунди. Вместо да се играят 90 минути, се играят 55. Според мен, това е нарушаване на правилата“, каза още 50-годишният наставник.

Тази вечер Челси гостува на Шалке 04 в третия кръг от груповата фаза на Шампионската лига. Тимът на Жозе Моуриньо загуби първата си среща срещу Базел, но след това победи Стяуа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА