Last news in Fakti

6 Юли, 2023 20:20 1 518 3

Реал Мадрид обяви трансфера на един от най-големите таланти

  • арда гюлер-
  • футбол-
  • реал мадрид

Още преди два дни стана ясно, че Гюлер е избрал Реал Мадрид, въпреки че имаше оферти от половина дузина клубове, включително и Барселона

Реал Мадрид обяви трансфера на един от най-големите таланти - 1

Реал Мадрид обяви трансфера на турския суперталант Арда Гюлер. Кралският клуб ще плати на Фенрбахче 20 милиона евро плюс още потенциални 10 милиона под формата на бонуси за 18-годишния полузащитник, като освен това турският гранд ще вземе и 20% от евентуална бъдеща продажба на Гюлер. Договорът на играча с Реал е за шест сезона, като той ще бъде представен официално пред медиите утре в 13:00 часа българско време.

Още преди два дни стана ясно, че Гюлер е избрал Реал Мадрид, въпреки че имаше оферти от половина дузина клубове, включително и Барселона.

Вчера президентът на Фенербахче Али Коч пък разкри, без да споменава Реал Мадрид, че Гюлер сам е поискал трансфер още сега, въпреки че е имало възможност да остане за още сезон под наем в турския клуб.

Гюлер ще пристигне в Мадрид по-късно днес, като вече има насрочени медицински прегледи.

Арда Гюлер може да играе както като полузащитник, така и като дясно крило, а според "Марка" може дори да бъде използван като фалшива "деветка", в случай че Реал не успее да привлече Килиан Мбапе още през това лято. Въпреки че е едва на 18, той вече два сезона е част от първия отбор на Фенербахче, като освен това вече е турски национал. През миналия сезон Гюлер записа шест гола и седем асистенции в 35 мача за Фенербахче във всички турнири.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бял

    5 0 Отговор
    Браво!
  • 2 Шпека

    4 0 Отговор
    Всички си развиват футбола, само тук нямаме нито един талант, вижте Сърбия, Хърватия, Турция....
  • 3 ИВАН

    2 0 Отговор
    Браво