Last news in Fakti

25 Октомври, 2013 14:29 1 069 0

Треньорът на Одеса: Късметът изневери!

  • черноморец одеса-
  • лудогорец-
  • лига европа-
  • късмет

Спецът недоволен от много пропуски на неговите футболисти

Треньорът на Одеса: Късметът изневери! - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Треньорът на Черноморец (Одеса) Роман Григорчук остана доволен от представянето на неговия отбор срещу Лудогорец, въпреки загубата, която той призна, че се е дължала на липсата на класа на неговите футболисти пред завършващия удар.

"Представихме се добре, но не успяхме да отбележим гол. Не мога да търся вината в играчите. Създадохме 5-6 много опасни положения, но не можахме да ги отбележим. Липсва ни класа при завършващия удар. Трябва да се действа по-спокойно, а не под напрежение. Нямахме късмет. Изпуснахме много положения, но това не е обвинение към играчите. Щом сме създали тези положения, значи сме играли добре. Не искам да говоря, когато съм под влияние на емоциите. Забележките ги казвам в съблекалнята или по-късно в много по-спокойна обстановка. Мисля, че ударът за гола беше силен и мина зад вратаря."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА