Last news in Fakti

29 Октомври, 2013 16:58 9 305 2

Пребиха жестоко Валери Божинов

  • бой-
  • валери божинов-
  • пловдив-
  • побой

Все още не е ясно какви са причините, за да се стигне до побоя

Пребиха жестоко Валери Божинов - 1
Снимка: БГНЕС

Валери Божинов е бил пребит до несвяст в Пловдив рано тази сутрин, съобщи "Топспорт“. 

В нощта на петък срещу събота, Божинов е отнесъл здрав кютек от алкохолизирана компания. Таксиджии от стоянката пред "Водна палата" сигнализираха, че около 4:00 часа сутринта, в Пловдив всички дежурни от полицията са окупирали пространството между булевард "Цар Борис III-Oбединител" и булевард "Марица". Това е станало, след като е получен сигнал, че младеж лежи безжизнен в храстите край река Марица, недалеч от "Водна палата". Органите на реда пратили първо патрулка, която с е установила, че мъжът в несвяст е Валери Божинов. Веднага на място пристигнали подкрепения, които блокирали движението и стартирали масов фейс-контрол в трите нощни заведения.

Първоначално източниците ни казаха: "Божинов е бил пребит в популярното "Планета Пайнер", където охраняват "ДАИКС" и "ГЕЛЕВ". Оказва се, че Валери е ял пердах в съседното "Билионерите".

Шефът на "ДАИКС"- Георги Фърцов, беше достатъчно вежлив, за да разпореди доклад от служителите си какво се е случило в събота сутринта в района. "Малко ударихте на камък, но все пак трябва да черпите като медия. Знам, че информацията е от огромно значение за вас. Това с Валери не е станало на територията, която охраняваме, а в съседното"Билионерите", заяви Фърцов пред "Топспорт".

Все още не е ясно какви са причините, за да се стигне до побоя над Божинов. От пловдивската полиция казаха, че ще отговорят само след писмено запитване. Опитите на медията ни да се свърже с Валери Божинов от вчера нямат успех, тъй като мобилните на безработния футболист са изключени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Biancko Nero

    0 0 Отговор
    nikoletka e pora4itelka
  • 2 Heinrich

    1 0 Отговор
    престанете с тези интриги и простоти