Last news in Fakti

2 Август, 2023 15:48 5 149 9

Д-р Марко: Само двама пилоти могат да се доближат до Верстапен

  • формула 1

Хелмут Марко хвали Верстапен

Д-р Марко: Само двама пилоти могат да се доближат до Верстапен - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Съветникът на Ред Бул - Хелмут Марко, не вижда конкуренция за Макс Верстапен в момента във Формула 1.

"Няма състезател, който да остане с него на едно ниво. Може би Фернандо Алонсо и Люис Хамилтън щяха да са по-близо, но никой не може да го победи в момента.", каза доктор Марко, относно борбата за титлата във Ф1.

Верстапен е убедителен лидер този сезон. И върви към трета титла.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 18 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шегичка

    8 2 Отговор
    Ред бул дава крилааа.
  • 2 Ако имаше как...

    16 9 Отговор
    Айртон Сена беше най-велик...лека му пръст!
  • 3 Влади

    7 16 Отговор
    сена е един много лош имитатор и нищо друго.

    Коментиран от #5

  • 4 Бате Иво

    18 6 Отговор
    Не е въпросът в пилота а в колата
    Марко може да си плещи каквото му е кеф ама служебния е средностатистически пилот попаднал в добър болид
    Добър как и защо е друга тема
    Лично за мен Минарди след като станаха Ред Бул постоянно са в сивия сектор
    Единствено Аертон Сена мир на праха му можеше да печели победи с по слаб болид
    Лично мнение Формула едно в момента е рекламно шоу не истинско състезание
    Кой повече даде той е шампион

    Коментиран от #9

  • 5 Бате Иво

    15 9 Отговор

    До коментар #3 от "Влади":

    Сена е най великия бе пич
    Кого да имитира
    Ти гледал ли си го на чернобял телевизор по първа програма на БНТ
    Сигурен съм че не
    И прочети малко история за Ф1

    Коментиран от #6

  • 6 Влади

    8 4 Отговор

    До коментар #5 от "Бате Иво":

    Близкия приятел до сена, журналиста Галвао Буено в книгата си " Говори Галвао" там той обяснява, че сена е медиен продукт. И, че същият е просто един демагог. Галвао пише в книгата си. Той сена казваше и правеше каквото му кажем. Но той никога не развя бразилския флаг по собствена воля, а след като му казахме да го направи, защото това ще му донесе дивиденти. Също и масовите умишлени катастрофи които сена предизвика. сена умишлено се вряза в Ален Прост на Сузука 1990 г. и измисли поредната глупост, за оправдание. Такива действия оправдания нямат. сена се опита да убие Прост през 1990 г. на Сузука.

    Коментиран от #7

  • 7 Баварец

    4 4 Отговор

    До коментар #6 от "Влади":

    И кой е този смешник Галвао, че трябва и да го приемаме за фактор или мерило? Сена уважаеми, палеше сърцата на децата и неговото съществуване даде началото на Шумахер, дори Хамилтън и Фетел са се учили от него. Сърцето, сърцето кой пали? Такива, като Прост, не успяха да завладеят сърцата на феновете и там е ключът от бараката!
    СКШ имаше шанс да спечели феновете, но след далаверата от Абу Даби 2021 и особено в момента със скуката, която предизвиква, не, не става!
  • 8 Влади

    4 1 Отговор
    сена го "заобичаха" децата, защото той сена беше овладял медиите с парите на родителите си. В едно от интервютата проведено във фермата му в Татуй, сена казва - тези насаждения са за лична употреба, без химикали. При проверка в регистъра на фирмите в Бразилия се вижда, че думите на сена са въздух под налягане. Създал е фирма именно с цел да продава плодове и зеленчуци с марката сена, но на 10-торно по скъпа цена от останалите такива на пазара. Жозе Дирани механик от Сао Пауло, познава сена още от тийн годините му в картинга. Същия Дирани има двама сина. Дирани старши работил за сем. сена като механик както за автопарка им така и като механик на сена в картинга. През 1991 г. сена открива частната си картинг писта във фермата си в Татуй. Там е поканен и Жозе Дирани с двамата му сина, които са били около 7-9 г. деца. За 25г. от смъртта на сена едното момче вече около 30г. решава да разкаже история свързана със сена в Инстаграм. И там той пише, че баща му никога не е оставял синовете си на саме със сена, защото го е познавал много добре и е знаел какво може да причини на децата. Едно от момчетата намекна ясно, че сена е педофил. И неговият баща Жозе Дирани е имал именто такива опасения относно сена. Сестрата на сена, вивиан е държала синът си бруно на страна от чичо му по явно очевидни причини. бруно почти няма снимки с чичо си сена. В интервю за италианска медия, вивиан е попитана, за слуховете около нейния брат. Тя казва откровено- той беше различен не беше
  • 9 Хааха

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Бате Иво":

    Как може да кажеш , че Макс е средностатистически пилот ? Хахаха това е един от най-бързите пилоти в квалификации изобщо . Явно не гледаш Ф1 ! Да не говорим , че е световен и европейски шампион по картинг , а там кортовете да едни и същи , и са важни уменията , няма тези разлики като при Ф1 .