Last news in Fakti

7 Ноември, 2013 15:45 657 0

Левски преговаря с Милан за юбилея

  • левски-
  • юбилей-
  • милан-
  • преговори

За парите ще се търси инвеститор, който в замяна да получи рекламните права за двубоя

Левски преговаря с Милан за юбилея - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

Столичният Левски преговаря с италианския колос Милан за шоумач за вековния юбилей на „сините“ догодина, пише вестник „Труд“.

Българите водиха преговори с испанските Реал (Мадрид) и Барселона, както и с немския гигант Байерн, но без резултат. Причина за провалените преговори са реплики от типа „Започваме от 1 милион евро“. При Милан е възможно да се плаща двойно по-малко.

„Росонерите“ са вторият избор на Левски. Тодор Батков ги посочи като възможен съперник при среща с феновете през миналата седмица.

За парите ще се търси инвеститор, който в замяна да получи рекламните права за двубоя. На „Герена“ са се обсъждали варианти с тимове като Зенит, Шалке и Цървена звезда, но такъв двубой би предизвикал значително по-малък интерес.

Милан е един от най-успешните клубове в световен мащаб. Тимът има 7 трофея от Шампионската лига, както и 18 титли в италианската Серия „А“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА