Last news in Fakti

27 Август, 2023 10:29 3 836 4

Стилияна Николова: Съжалявам за тези грешки, обаче...

  • спорт

Николова: Вярвам, че ще си покажа и четирите композиции по най-добрия начин

Стилияна Николова: Съжалявам за тези грешки, обаче... - 1
Снимка: БГНЕС

Стилияна Николова завърши четвърта в многобоя на Световното първенство по художествена гимнастика във Валенсия, Испания.

Тя допусна грешки на топка и лента, но компенсира много на обръч и беше стабилна на бухалки като остана на косъм от бронзовия медал.

Николова обясни какво се е случило преди началото на съчетанието ѝ с лента и вярва, че ще покаже и четири си композиции без грешка, когато трябва.

"Не можах да си чуя сигнала на лента и затова просто изчаках да ми пуснат отново музиката. Разбира се, съжалявам за тези грешки, обаче всичко се случва с причина, вярвам в това. И наистина вярвам, че ще си покажа и четирите композиции по най-добрия начин в бъдеще, когато трябва", заяви тя.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 волан

    8 0 Отговор
    Много я харесвам тая бебочка! Хлапенце талантливо и свръхкрасиво! Да ни е жива и здрава г-ца Стилияна и й пожелавам още много ЗЛАТНИ успехи в спорта!!!
  • 3 Само питам

    1 2 Отговор
    А ансамбъла ни от нарциси какво направи?Чуха ли си музиката?
  • 4 Ха ха

    1 2 Отговор
    Кога сме били по-зле в ансамбловите в близките 50 години? Има ли някаква информация?