Last news in Fakti

28 Август, 2023 08:30 1 084 1

Илиан Илиев дебютира като титуляр в гръцката Супер Лига

  • илиан илиев-
  • гърция-
  • кифисия-
  • футбол

За съжаление Илиев не успя да помогне на съотборниците си да спечелят нещо от срещата и Кифисия загуби с 1:2 гостуването в Солун

Илиан Илиев дебютира като титуляр в гръцката Супер Лига - 1

Българинът Илиан Илиев изигра първи минути за новия си отбор - Кифисия, като бе титуляр в дебютния двубой срещу бившия тим на Димитър Бербатов - ПАОК, в срещата между двата състава от втория кръг на гръцката Супер Лига.

За съжаление Илиев не успя да помогне на съотборниците си да спечелят нещо от срещата и Кифисия загуби с 1:2 гостуването в Солун. Поражението бе второ поредно за играчите от Атина и ги изпрати на предпоследното място. ПАОК се изравни на върха с лидера Олимпиакос, като единствено головата разлика разделя двата отбора.

Домакините от Солун превъзхождаха във всеки един аспект своя противник през първата част и заслужено поведоха в резултата. Попадението обаче дойде чак във втората минута на продължението, когато Стефанос Цимас откри резултата.

През второто полувреме столизани погледнаха по-смело към вратата на съперника и дори отправиха цели пет удара. В 64-ата минута пък Илиан Илиев напусна терена, за да отстъпи на мястото си на Джак Ипалибо. Само 11 минути по-късно в 75-ата минута гостите стигнаха до изравняването, когато Йоанис Масурас се разписа.

Радостта на Кифисия продължи съвсем кратко, защото в 78-ата минута Лука Капан си отбеляза автогол. След това гостите бяха прекалено изморени, за да стигнат до ново изравняване и трябваше да приемат поражението.

В следващия кръг Кифисия приема Атромитос, докато ПАОК има далеч по сложна задача след броени дни отново в Солун да посрещне тима на Хартс в среща от плейофите на Лигата на конференциите.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Найк

    1 0 Отговор
    Илиан Илиев не беше ли треньор на Черно Море😀🤔