Last news in Fakti

11 Ноември, 2013 19:04 1 028 1

УЕФА снима филм за Лудогорец

  • лудогорец-
  • уефа-
  • филм-
  • разград

Филмът ще бъде излъчен в магазинните предавания на Лига Европа

УЕФА снима филм за Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Сензационното представяне на Лудогорец в Лига Европа предизвика сериозен интерес към българския тим във всички краища на Стария континент. По тази причина УЕФА изпрати екип в България, който да заснеме филм за шампиона и лидер в група „B" на втория по значимост футболен турнир в Европа, съобщиха „зелените“ на официалния си сайт.

Трима журналисти и двама оператори ще снимат стадиона и базата на Лудогорец, ще направят репортаж от града, както и интервюта с треньора Стойчо Стоев и бразилските футболисти Жуниор Кайсара, Жуниор Кишада и Марселиньо.

Филмът ще бъде излъчен в магазинните предавания на Лига Европа, като част от него ще бъде качена и на официалния сайт на УЕФА.

Преди няколко месеца популярното предаване „ФИФА Футбол Мондиал" изпрати екип в Разград, който направи 15 минутен филм за шампионите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    0 1 Отговор
    И такъв отбор ли има бе?