Last news in Fakti

11 Септември, 2023 11:20 2 440 4

Роналдо показа голямо сърце след ужасния трус в Мароко

  • футбол

Футболната звезда предостави хотела си в Маракеш за ползване от пострадали

Роналдо показа голямо сърце след ужасния трус в Мароко - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Футболната звезда Кристиано Роналдо отново демонстрира голямото си сърце и човещина. Нападателят на саудитския Ал Насър предостави на пострадалите от мощното земетресение в Мароко своя хотел в Маракеш.

Регионът на Атласките планини беше разтресен от трус от 6,8 по Рихтер. Земетресението отне живота на 2122 човека, други 2421 са ранени, а множество хора са изчезнали.

В знак на съпричастност Роналдо е предложил убежище в "Pestana CR7" на пострадали. Четиризвездният хотел разполага със 174 стаи.Обикновено една нощувка в него струва 130 паунда, предава БЛИЦ.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    6 0 Отговор
    Любовта на живота му е оттам, как иначе?
  • 2 За размисъл

    7 1 Отговор
    Малко инфо за Маракеш. Космополитен град на цивилизации в подножието на Атлас, споменат в приказките "1001 нощ". Модерен лукс и ориенталски разкош съчетан с наркотици
    Тук на 15 април 1994 г. е подписан „Договорът от Маракеш“ с който е създадена Световната търговска организация (World Trade Organization, WTO).

    През 1919 г. френският художник Жак Мажорел отива да живее в медината на Маракеш и започвайки от една палма създава Ботаническата градина около вилата си. През 1980 година собствеността преминава в ръцете на Ив Сен Лоран и Пиер Берже. След смъртта на първия през 2008 година, пепелта му е разпръсната сред градината и в негова памет в едно от кътчетата е издигнат мемориален паметник.
    В съвременния Маракеш са родени също папският външен минисър архиепископ Доминик Мамберти, прославения френски футболист Жюст Фонтен, видният борец за мир Мордехай Вануну и др.

    Коментиран от #3

  • 3 Таз градинка

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "За размисъл":

    Свърталище на обратни, нарочно не я посетих. Иначе града е разкошен и в допълнение едни велики музикснти от L.Z. са свирили на ДжсмаалЕлФна.
  • 4 Мина Анева

    1 1 Отговор
    Той и на Джорджина й е осигурил, тя да живее в лукс до края на живота си.