Last news in Fakti

14 Септември, 2023 14:00 1 721 3

Славия се договори със Станислав Генчев, но чакат оставката на Бакеро

  • станислав генчев-
  • футбол-
  • славия-
  • хосе мари бакеро

Славия изигра седем мача под ръководството на легендата на Барселона и е в серия от четири поредни поражения, като записа само един успех над Етър в първия кръг

Славия се договори със Станислав Генчев, но чакат оставката на Бакеро - 1

Славия се договори със Станислав Генчев, но до назначението му няма да се стигне веднага, твърди "Мач Телеграф". "Белите" засега не искат да уволняват треньора Хосе Мари Бакеро заради голямата му неустойка, но се надяват испанеца сам да подаде оставка покрай поредицата трагични резултати.

Славия изигра седем мача под ръководството на легендата на Барселона и е в серия от четири поредни поражения, като записа само един успех над Етър в първия кръг.

На "белите" им предстои дерби с Локомотив София, гостуване на Локомотив Пловдив и двубой с Левски.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Евреин от овча купел

    1 0 Отговор
    Да не се бара БАКЕРОТО с него си къркангьом секи ден а и той плаща така че ..... УМНАТА
  • 2 Евелина

    0 1 Отговор
    Как може изобщо да се водят разговори с провален треньор като Генчев!? Слависти, не мълчете а покажете ясно, Генчев е нежелан!
  • 3 Разбирач!

    0 1 Отговор
    С Генчев смело към Б-група! Венци нещо е слънчасъл! Този треньор не е и за окръжните групи! Два отбора провали, ред е на Славия!