Last news in Fakti

4 Октомври, 2023 15:36 1 410 0

Грешките, които провалиха Манчестър Юнайтед (ВИДЕО)

  • манчестър юнайтед-
  • галатасарай-
  • футбол-
  • шампионска лига

Първата фрапираща грешка беше на Диого Далот през първата част, който по елементарен начин допусна

Грешките, които провалиха Манчестър Юнайтед (ВИДЕО) - 1

В мача от Шампионската лига между Манчестър Юнайтед и Галатасарай станахме свидетели на много изненадващ резултат, след като турският гранд победи именития си съперник с 3:2 на "Олд Трафорд". До този резултат се стигна и след множество грешки на "червените дяволи", които накараха мнозина да се съмняват в този отбор.

Първата фрапираща грешка беше на Диого Далот през първата част, който по елементарен начин допусна Заха да го преодолее и да се разпише. През втората част вратарят Онана направи изключително лош пас, поради който се стигна до дузпа и до изгонването на Каземиро. Наказателният удар бе пропуснат, но се стигна до нова неточност, след като Софиан Амрабат направи изключително слабо подаване през центъра, а после покри и засадата, за да се стигне до победното попадение на Мауро Икарди.

Повече от грубите неточности на Манчестър Юнайтед в защита и победата на Галатасарай може да видите във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА