Last news in Fakti

21 Ноември, 2013 11:48 895 0

Български талант в полезрението на Ювентус

  • славия-
  • скаути-
  • ювентус-
  • стефан велков

Юве са пратили за четвърти път свои хора в България да гледат младежкия национал

Български талант в полезрението на Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Един от най-големите таланти на Славия и българския футбол Стефан Велков е в полезрението на италианския колос Ювентус. „Бианконерите“ са пратили за четвърти път свои хора в България да гледат младежкия национал, съобщи вестник „Труд“.

Скаутите от Торино си записваха в Стара Загора, докато 16-годишният защитник на Славия бе титуляр при загубата с 1:5 от Словения в евроквалификация. Те гледаха Велков и при 2:3 от Дания пак в Стара Загора, както и при 1:2 от словенците в Нова Горица преди месец. Италианците видяха на живо и изявите му при успеха на тима от Овча купел с 3:0 срещу Нефтохимик в родното първенство.

Намеренията на „бианконерите“ спрямо младока са сериозни. Те са поискали от Славия оторизация да разговарят с родителите на момчето. Докато не навърши 18 години, футболистът няма право на професионален договор.

Преди четири години Ювентус взе вратаря на „белите“ Марио Кирев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА