Last news in Fakti

18 Декември, 2013 19:19 1 234 0

„Дейли мейл“: Българин тренира с Манчестър Юнайтед

  • манчестър юнайтед-
  • стефан велков-
  • славия-
  • проби

Интерес към играча на Славия има и от страна на италианските Ювентус и Интер

„Дейли мейл“: Българин тренира с Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

Българският талант Стефан Велков тренира на клубната база на Манчестър Юнайтед в Карингтън с тима до 21 години, гръмна местният „Дейли мейл“.

Велков, който преди дни навърши 17 години, рита на Острова с надеждата да впечатли треньорите на „Червените дяволи“, което да му осигури договор с един от най-големите отбори в световен мащаб. Интерес към играча на Славия има и от страна на италианските Ювентус и Интер.

„Въпреки крехката си възраст, Велков вече изигра 19 мача за клубния си отбор в българското първенство, а освен това записа и срещи с националната фланелка. Той е защитник, силен е във въздуха“, пишат за българина на Острова.

Според изданието от Юнайтед са решени да подобрят школата си, търсейки и таланти в чужбина. „Червените дяволи“ са пратили скаути дори в Мароко, за да наблюдават младежите до 17 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА