Last news in Fakti

6 Октомври, 2023 17:40 3 057 13

Конър Макгрегър пристига в България

  • мма-
  • конър макгрегър-
  • спорт

След като завладява света със своята харизма и талант, Конър Макгрегър стъпва за първи път на българска земя, за да бъде гост на най-горещата и очаквана бойна среща в България

Конър Макгрегър пристига в България - 1

Един от най-големите идоли в света на ММА Конър Макгрегър ще пристигне в София след броени дни. 35-годишният ирландец ще бъде специален гост и участник в грандиозното събитие – “A PROPER NIGHT WITH CONOR MCGREGOR", което ще се проведе на 19 октомври в зала „Арена София“ (бившата „Арена Армеец“) в партньорство с Национална Спортна База.

След като завладява света със своята харизма и талант, Конър Макгрегър стъпва за първи път на българска земя, за да бъде гост на най-горещата и очаквана бойна среща в България. Събитието обещава на българските фенове невероятен спектакъл с впечатляваща сцена, светлинно шоу, участието на изявени бойци, много артисти и музиканти, а ирландската спортна икона ще бъде част от сценария на галавечерта.

Шампионът в две категории на UFC ще наблюдава на живо и срещите - част от MAX FIGHT 56, като във финалната битка пред погледа му на ринга ще се изправят българинът Йосиф Панов-Пепелянката и Санди Масуд от Франция в сблъсък за Световната титла на Универсалната боксова организация.

Многобройните почитатели на Макгрегър у нас ще могат да видят своя любимец на сцената в специално интервю, което той ще даде на живо пред всички в залата. Той е не само един от най-популярните и успешни ММА бойци за всички времена, но и е един от най-скъпо платените спортисти на планетата.

Посещението на Конър Макгрегър в България съвпада и с лансирането на неговата марка уиски, която носи неповторимия вкус на Ирландия.

Организаторите споделят, че интересът е огромен, а билетите ще бъдат пуснати за продажба в понеделник - 9 октомври. Първи възможност да закупят билет ще имат единствено предварително регистриралите се на официалния сайт на събитието.

Всички останали ще могат да закупят билет, само при наличие на свободни места, 48 часа след обявяване на събитието. 10 от всички предварително регистрирали се на сайта ще спечелят бутилка уиски, лично подписана от Конър Макгрегър.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123456

    4 1 Отговор
    Жи дойди с яхтата. Чакам го пред залата в унес.
  • 2 Продажна червена иZмет

    8 3 Отговор
    За внимава да не го омлатят някъде по чалгите!

    Коментиран от #13

  • 3 Конан Варварина

    8 3 Отговор
    е велик ирландски мъжкар и фен на Владимир.Гнусарите го мразят до смърт,затова нашите от Софийското Възраждане трябва да са наоколо!
  • 4 123456

    9 2 Отговор
    Да се оглежда за Хабиб , да не го хабипне изненадващо ...
  • 5 Гошо

    11 1 Отговор
    Викнете и Нурмагомедов, да му разтресе балалайката на тоя балон
  • 6 Читател

    7 2 Отговор
    Него Хабиб Нурмомагомедов го лекува най добре.Клоуна му смахнат.

    Коментиран от #9

  • 7 123

    9 2 Отговор
    Само тва леке липсваше у нас ...
  • 8 Ох, Конъри, не можеш

    5 3 Отговор
    Да ме спечелиш за фен с Тея татуси.....Голяма хърба е - ребрата му се броят...

    Земи яж нещо, че като те гледам, си умрел от глад!😁
  • 9 ТаУмВзе

    0 2 Отговор

    До коментар #6 от "Читател":

    Умрете да се пердашите за тия пусти копейки!
  • 10 психоконър

    0 1 Отговор
    Всички 60+ да не ходят по барове и да се молят да не го срещнат някъде, че ще ги опуха за добър ден!
  • 11 Хахаха

    5 2 Отговор
    Имаме си достатъчно тъпаци.... Кво да му гледаме на тоз ????? Или може да почне да пише и той конституция, закони ....
  • 12 Европеец

    1 1 Отговор
    Може ли да нокаутира румен гадев?
  • 13 Кики

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Продажна червена иZмет":

    Той митко каратиста с делтагард ще го пазят, не го мисли...