Last news in Fakti

22 Ноември, 2013 15:00 2 092 1

Шок: Муту с доживотна забрана да играе за националния

  • адриан муту-
  • доживотна забрана-
  • националния
Шок: Муту с доживотна забрана да играе за националния - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Румънският нападател Адриан Муту е получил доживотна забрана за участие в националния отбор на страната си.

Причината за това решение на Румънската футболна федерация се оказа снимка, която 34-годишният играч е публикувал в официалния си профил в социалната мрежа Facebook. Футболистът, който в момента играе за френския Аячо, се подигра на селекционера Виктор Пицурка, публикувайки снимка - колаж на треньора, който бе изобразен с лице на популярния комедиен герой Мистър Бийн.

По всичко личи, че гневните действия на Муту са продиктувани от факта, че той не попадна в състава на северната ни съседка за решителния бараж за класиране на Мондиал 2014 срещу Гърция.

Самият футболист изтри снимката, но въпреки това от футболната централа са уведомили Муту със специално писмо, че повече няма да бъде викан в националния отбор на страната. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 неутрален

    0 0 Отговор
    И без това си е за пенсия..

    Иначе доста пресилено решение.. все пак ужким навсякъде е Демокрация...