Last news in Fakti

25 Октомври, 2023 18:16 2 450 4

Димитров срещу Медведев във Виена! Срещата е насрочена за...

  • спорт

Звезден двубой

Димитров срещу Медведев във Виена! Срещата е насрочена за... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Данийл Медведев победи Артур Фис, Франция в мач от първия кръг на АТП 500 турнира във Виена, Австрия.

Руснакът не допусна пробив и се наложи над младия Фис с 6:4, 6:2.

19-годишният Артур е 38-и в ранглистата на АТП. Във втория кръг Медведев ще играе със звездата от България Григор Димитров.

Димитров достигна до полуфиналите във Виена през миналия сезон, където загуби именно от Медведев.

Данийл е действащ шампион в състезанието.

Мачът между Димитров и Медведев се очаква утре от 15:00 часа българско време. Данийл е 3-и в ранглистата на АТП.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Артилерист

    4 1 Отговор
    Харесвам тениса на Медведев и самия него като поведение на корта, но желая успех на Гришо. Гришо е в много добра форма и щом победи Алкарас преди две седмици не трябва да има притеснения от Даниил.
  • 2 Българин

    4 5 Отговор
    Не харесвам тениса на григор защото не е техничен а селски.Когато бие севис все едно че хвърля мотика.И да падне и да бие все мие тая.И да е богат и да е беден все тая.Стар ерген без семейство на 32 години и ще си остане ерген от страх някой да не му харчи парите.
  • 3 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 1 Отговор
    Когато залагате ...Не трябва да харесвате,а да Броите........Григор в момента физически е по добре от медведев и технически също.Серсисът на медведев е като с лопата хвърля въглища,точно стилът на медведев е "Селяни в града продават чесън".Утре въпреки вашите страхове ,Григор ще го отнесе,като гладен котарак,полска мишка ,а вие ще се ядосвате ....
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.