Last news in Fakti

27 Октомври, 2023 10:47 746

Двойно повече печалби от спорт в efbet: Ще продължи ли тенденцията и в уикенда на "Ел Класико"?

  • ефбет-
  • печалби

От компанията са изплатили над два пъти по-голяма сума от печеливши фишове спрямо предходната седмица

Паузата за мачове на национални отбори определено се отрази благополучно за любителите на онлайн спортни залози, особено за потребителите на efbet. За миналата седмица се оказа, че от компанията са изплатили над два пъти по-голяма сума от печеливши фишове спрямо предходната седмица.

Уикенд без изненади очаквано донесе повече печалби

През изминалия уикенд станахме свидетели на изключително рядко срещан феномен - почти всички логични развръзки в мачовете от топ първенствата се случиха. Всички мачове в Германия завършиха при развой "над 2.5 гола". В Англия броят им беше 9. Топ отборите си взеха своите мачове във всяко едно от топ първенствата, а в дербитата и големите сблъсъци имаше от всичко - голове, картони, корнери.

Логично, и българският букмейкър изплати почти 4 милиона лева (с точност - 3 912 463) в печалби за седмицата 16.10 - 22.10, което с около 2 милиона повече в сравнение с предходната седмица, когато имаше мачове на националните тимове.

Предвид факта, че голяма част от фаворитите взеха мачовете си и в Шампионска лига, твърде вероятно е и тази седмица изплатените печалби да са 7-цифрена сума. Всичко обаче зависи от предстоящия уикенд, а той ще бъде ужасно интересен.

Ел Класико и Дербито на Манчестър - черешката на тортата в изумителен футболен уикенд

Футболните Богове определено са се погрижили последният уикенд на октомври да е паметен. Всичко започва в събота, когато има десетки срещи от топ първенствата на Европа, но всички фенове ще насочат погледите си към Испания и първото Ел Класико за сезона!

На Олимпийския стадион "Монтжуик" в Барселона "блаугранас" и "кралете" ще излязат в дуел, който може да определи лидера в класирането на Ла Лига. Каталунците, изненадващо или не, влизат в срещата като фаворит, въпреки че ще отсъстват основни футболисти като Левандовски, Педри и други. efbet предлага коефициент от 2.60* за домакините, което ги прави леки фаворити спрямо Реал. За "кралете" е отреден коефициент 2.70*.

Само 2 от последните двубои между двата тима завършиха с 2 или по-малко гола, като ставката за "над 2.5" е 1.63*, а за "гол/гол" - 1.55*. Интересен факт е, че и двата отбора бележат спад във формата що се отнася до играта в дефанзивен план, така че можем да се надяваме на един истински голов екшън и 90 минути, които да гледаме на един дъх.

В неделната програма пък централно внимание заема дербито на Манчестър. На "Олд Трафорд" колебливият до момента Юнайтед ще се опита да спре похода на "гражданите" към поредна титла, но това няма да е никак лесна задача. "Червените дяволи" са аутсайдерът в мача с коефициент 4.80* от efbet, докато за Манчестър Сити е 1.75*. В последните години Манчестър определено е "син", но пък през миналия сезон Юнайтед измъкна 2:1 у дома срещу шампионите. Предстои да разберем способен ли е отборът на Ерик тен Хаг да повтори упражнението или този път Сити ще подчини своя градски опонент - така, както го направи в 5 от последните 7 мача.

В неделния ден ни очакват още много интересни битки, но определено в Италия ще е най-горещо. Последователно от 19:00 и 21:45 часа ще имаме възможност да гледаме Интер срещу Рома и Наполи срещу Милан. В ранния следобед в неделя пък ПСВ посреща Аякс - футболна програма, която определено си заслужава!

Хазартът е за забавление - бъдете отговорни!

Спортните залози са интересен и развлекателен начин за допълнителна тръпка по време на спортни събития, но в същото време са част от хазартната индустрия. И на нея трябва да гледаме само като средство за забавление. От залози не трябва да се търси изкарване на пари. Прекомерната игра води до проблеми и пристрастяване.

Затова и efbet се придържа към принципите на отговорния хазарт. В сайта на компанията има различни средства и контроли за разумно залагане, както и специална секция, посветена на отговорната игра.



Свързани новини