Last news in Fakti

30 Октомври, 2023 15:15 2 671 0

Везенков изригна за звездата на Сакраменто: Той...

  • спорт

Фокс впечатли Везенков

Везенков изригна за звездата на Сакраменто: Той... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Александър Везенков каза какво мисли за звездата на тима си Де'Аарън Фокс след победата на Сакраменто Кингс над Лос Анджелис Лейкърс със 132:127 след продължение в НБА.

Фокс изкълчи глезен по време на мача, но се завърна с контузия на терена, въпреки, че треньорът на домакините Майк Браун не беше доволен, че звездата иска да влезе контузен.

"Аз играя от около 10-12 години професионален баскетбол и не съм виждал в третия двубой за сезона играч да се завърне с контузия на терена. Това показва колко много той искаше да помогне да спечелим мача".

Гардът завърши мача с 37 точки, 4 борби и 8 асистенции. Фокс се прибра в съблекалнята с помощта на двама служители на Сакраменто, които го подкрепяха да ходи.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА